Het registratieproces

Als je voor de eerste komt, en je wilt een bod plaatsen, dan moet je je registreren. Je vult op de registratiepagina je email-adres in. Zodra je dat verstuurd hebt ben je ingelogd voor een sessie en kan je een bod plaatsen.

Ben je klaar en heb je uitgelogd en de browser afgesloten, dan zul je voor een nieuw bod weer opnieuw moeten inloggen. Via de mail heb je ondertussen je wachtwoord gekregen. Vult je email-adres en het wachtwoord in, klik op inlog en je kunt weer een bod plaatsen op de veiling die actief is.

Je kunt, zodra je ingelogd bent, bij mijn account de nodige gegevens aanpassen

Het betalingsproces

Je hebt een bod geplaatst en aan het eind van de veiling blijkt dat je gewonnen hebt! Gefeliciteerd. Maar dan.

In de mail staat een link voor betaling. Als je daar op klikt kom je op de overizhtspagina van de veilingen. Bij de veiling die je gewonnen hebt staat een button: Betaal nu.

Zorg dat je ingelogd bent en klik op de link. Je krijgt nu het traditionele woocommerce betalingssysteem. Dat is gekoppeld aan iDeal en PayPal. Je maakt de keuze die je wilt.
Bij iDeal zit een kleine bug. Daar wordt door Mollie, het bedrijf dat de betalingsafhendeling verzorgt, hard aan gewerkt om het op te lossen. Wat is de bug? Als je op iDeal klikt kan je nog niet de bank van je keuze aanklikken, ondanks dat dat zo lijkt. Je moet eerst verder klikken en pas op de pagina daarna krijg je de keuze voor je bank.